Followers

Friday, March 1, 2013

PROGRAM AMAL BLOGGER BERSAMA ANAK YATIM

entry bergambar je...if nak tulis sntry panjang-panjang memang rasa macam tak de masa jer....
sedang sibuk nak revision ada lagi 1 final paper esok,so....
if nak tahu cite lebih lanjut boleh rujuk entry - entry para ajk lain...

antaranya entry si eida ialah :
#1 , #2 and #3

sebabnya aku bg link sebab mereka dapat terangkan lebih detail...aku tak bape nak detail nanti tulis,lagipun tak dapat stay sampai majlis tamat,pic yang reramai pun tak de diriku...i is sad.....hahahahaha

ramai lagi yang ade buat entry tapi,i tak dpt la nak letak semua kat sini....oh eida, i pinjam ur entry.... ni ada la pic sekitar majlis tersebut....semua orang bekerjasama dengan sukanya...me rasa kerja2 mengecat,before 12pm semua dah settle...seee,apa yang penting kerjasama.....


myteam mengecat...

mereka yang mengecat bahagian  ruang sembahyang....

gigih that boy memanjat demi mengecat.....

mereka mahu menyumbang sama...ni area my group yg cat...

me n husband..yess,ada yg terkejut kami is husband  n wife....
dpt lihat muka terkejut mereka!

pasang2 cadar

hasilnya....rainbow mattress

terasa kembali ke zaman kanak-kanak..kapal terbang kertas yo!


is is like our bathroom..naruto bathroom..we win!
narutorians!!!champiyyoonnn....

sebak jer dengan diorang nyanyi...

they r so demnnnnnnnn cute!!!!

last but not least..........all of us!!!!!!!all the volunteer to be precise.....u guys rock the world yeah......
but i still sad i is not n da pic....( sad face )

all for 1 reason.........

13 comments:

  1. Assalamualaikum awak, kita pun terkejut tahu you all ni husband and wife. lagi terkejut tengok blog, awak ada baby. comel gila ur baby! heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu...perkara begini selalu terjadi kepada kami...kalau xkenal mesti ingat adik beradik..hahahaha....

      Delete
    2. patutlah. suami sheila yang berborak dengan suami ayu. hehe. terkejut beruk gak lah sheila. hehe. apapepun geram tengok baby Nia tu. nak pinjam leh? hehe

      Delete
    3. hehehe...nanti if de program lagi,kita bawak baby Nia sekali..huhuhu..tp she looks friendly but she not so friendly..hahaha

      Delete
  2. aah mila pun terkejut oke,,xmacam wife n husband pun tapi macam pelajar...dan-dan lagi terkejut ada baby nia yang cumelll

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuhu....tp serius ayu n dayat macam nak gelak tengok ada yang terkejut bila ckp kami husband n wife....terserlah....

      Delete
  3. la hsband wife ke..igtkan adk beradik mcm husband awk ckp..hihihi.... sbb muka lbh krg sama :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. husband mmg mcm tu kak...dia suka sakat org yg tahu..maybe sbb kitorg dh kawan lama,bila kawen pun,cara dan gaya sejak berkawan tu xboleh nk kikiss

      Delete
  4. apa yg penting kerjasama...

    salam kenal..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haiiiii............salam kenal :)

      Delete
  5. ayuuuu, nadia laaaggiiii laaaa. ingatkan korang sedara ke, kawan ke. sekalii, laaa. suami isteri ke. dalam hati je la. sebab korang nampak sanagttt sekepala. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah memamg dari mula kawan kami mmg begitu...as long,kita respect each other...

      Delete

si ayu dan kacak berkata