Followers

Monday, March 4, 2013

TERAKHIR KALI......


selepas hampir 4 tahun bersama....September 2009 - Mac 2013..kami hampir semua pelajar BBA-E  KL 2009/2013 sudah tamat oooo kami punya pengajian...semua penat lelah, hempas pulas memerah otak membuat asignment,baca buku dan karenah dalam kumpulan tidak lagi akan berulang....ohhhh,sedihnya hati...selepas 4 tahun tetiap malam jumpa...dari diriku bujang,bertunang,kahwin,mengandung,beranak... i'm gonna miss u all so badly....ok,lepas ni group fb BBA2009/2010 dah boleh tukar kepada Alumni BBA2009/2010...

muka ceria dah habis final paper......

freedom of life

not in da pic,of coz me!!!i'm the 1 who captured the pic...huhu
after the craziest photoshoot(ala-ala preconvo ko) padahal shoot sebab dah abess exam dibawah pancaran matahari tp pic tak dapat lagi sebab kat kaminye jurugambar merangkap husband classmate...hahahahha...we all decided to hav lunch together...at TAT NASI AYAM,Bangi...dekat dengan Petronas kat UKM tu...ohh,our last paper held at Bangi...see,Alllah pun bg peluang kami amik exam kat Bangi...merasa jugak la final exam kat Bangi....

Bila dah maakan semua,we have a session yang si Mior cadangkan..3 words from all of us...yesss,hanya 3 kata....i wass choosing, FAMILY TIME RESPONSIBLE.....tak payah la nak eloborate ye....

makan time..maybe our last lunch together...
**all of us tak sabar nak tunggu result keluar,walau pun baru kelmarin final paper...we all lagi tak sabar nak sarung jubah,pakai mortar and naik pentas amik skroll....Syukur Alhamdullillah kerana diberi peluang untuk mendapat pengalaman indah ini....


4 comments:

  1. ayu masih belajar lagi keeeee?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kerja sambil belajar..amik degree part time...ni baru habis after 4 years...lega dah....boleh concentrate family dah

      Delete
  2. ooo, pjj eh? sorry yuuu hari tu tak sempat nak berkenalan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. amik part time...after 4 years..hilang dah beban nan 1 ni

      Delete

si ayu dan kacak berkata