Followers

Saturday, March 23, 2013

HASIL BB1M 2013

BB1M ku dah selamat dibelanjakan..habis dah RM250...see,250 tu sikit,sekejap jer habis...muahahaha... hasil daripada pembelian???kelakarnya, 1 je buku untuk aku...buku yang ppic kat bawah ni....
ada jugak buy kamus oxford tapi tu kira untuk Nia jugak la kan...hahahaha


the only book for me...from rm250

yang lain????semua RM200 di belanjakan untuk bahan bacaan si kecil Hanania...serius,masuk jer MPH i was like nak amik jer semua buku,board book,softbook for children..hahaha...siap sengaja tinggal Nia dengan babysitter,keluar 2 je dengan husband semata - mata nak buy books....husband siap, dah2 la tu sayang, semua buku Nia....hahahaha...welll, me dah habis semester,mana ade kelas dah...dah habis dah 7 semester,so memang belanja tuk Nia jer la...nasib husband tak candid camera time dalam mph..hahaha....

Buku - buku Nia :

agama jangan dilupakan.....

thank u mama,for all this book

see,Nia rambang which 1 to chose???
*nanti mama buat mini library tuk Nia k...ni baru buku2 dari BB1m...belum campur buku2 dari           BIgBadWolf. habis ke Nia nak baca????hahahaha...ni semua nafsu serakah mama dia.....*

6 comments:

  1. Replies
    1. tau xpe...kalau tgk muka xcited nia tgk buku warna warni

      Delete
  2. xpeee..beli je nnti dh besar nia boleh bc.. hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh guna 7 keturunan..hahahaha...

      Delete
  3. Replies
    1. kan...jadi student mmg best,tapi dah habis belajar pun...

      Delete

si ayu dan kacak berkata