Followers

Sunday, May 17, 2015

WEEK 1


I think i strong enough
To go through 
But now i know
I'm not that strong
My tears falling like waterfall 
My heart hurt soooo much

Now i know


sunday 
12:44
home


Tuesday, May 12, 2015

Dear MUHAMMAD HIDAYAT

I was once making a promise to myself when i was losing my father that i will walk away from where i am if i losing my mother too....
On 2007 mama pass away...know that i should walk away but i still had him by my side...still standing right beside me... I had forgotten my own promise to myself since i have him by my side....
Apparently he still by my side till now....
Thru hard n happiness we live together....
And now i think my promise to myself is haunted me....
Will he still stand by myside for future?
Will he still hold on into me?
Will he stop me from walk away?
If i could make him  stand by my side?
Will i still hold on into him?
Will i stop him from walk away?

Walk away isn't easy 
If i could,i rather die then i have to walk away...But being the reason of unhappy him,im sorry.....

Trying to fix everything seems doesnt work anymore..fixing the broken glass,the crack will never lost...

I'm sorry.....for make u drowning in my life..for making u suffer all this time...im giving up...I'm letting you go...

I know u will read it someday..either its now,tomorrow or future,u are the best i ever have.no other man n love will be same as u.

Afterall
I do love u yesterday 
I still love u today
I will always love u forever

I finally letting you go..
accepting the fact i'm not the one anymore....

thank you so much for all this 10 years together....

Dear Muhammad Hidayat,
I love you so much.....

Sincerely,
Mom to your kids



Monday, May 11, 2015

HARI INI

Aku disini
Kau disini
Tapi 
Kita terasa jauh....

Tersergam megahnya bangunan ini
Tapi robohnya mahligai kita
Betapa syaitan bergembira
Di atas kegagalan kita



Terima kasih untuk semua memori

11.05.2015
11:01pagi
Mahkamah Syariah WP

Wednesday, May 6, 2015

HMD PROGRESS : 7 MONTHS MISHKA

hollaaa....my cika bum bum dah 7 months on 30.04.15 yang lepas...sekejap jer dah nak setahun......cepat sangat masa berlalu....sekarang mishka dah pandai semuanya...opss,cuma berjalan jer  belum betul2 lagi...dia xboleh berdiri xde support lagi...tapi kalau takat merangkak,memanjat dan berdiri merata2 tu dah xpert dah...gigi belum tumbuh lagi...sebab bulan ni xde check up,xtaulah berat mishka dah berapa...tapi anak hensem mama ni tetap maintain cool hensem....muahahaha...my lil Min Ho!hahaaha....

makan jangan cerita lah..bekalkan di 8oz bubur sehari pun xcukup...siap dah makan nasi dengan sup okay!hahahaha....susu plak start 6 bulan hari tu sebab supply susu dah xterkejar,dah mix dengan fm...still bersyukur MIshka dapat fully breastfeed sampai 6 bulan...bagi jer la ape pun,Mishka suka jer makan... and adik kesayangan kak long Nia ni...sikit2 adik..sikit2 adik..buat ape pun ingat adik..makan ape pun nak suap adik..Nia kalau makan eskem,adik pasti akan dapat merasa kesedapan eskem itu...hahahaha....

ok lah...next month birthday nia tapi mcm xdpt nak celebrate sbb jatuh bulan puasa...mama uat sekali dengan birthday adik jer la....hehehe....

mama sayang Harith Mishka Darius macam mama sayang Hanania Danisha walau mama tak dapat nak update pasal Mishka tetiap bulan mcm mama update pasal Kakak dulu...love u both!


my Min Ho!hahaha....

my baby hero

ma,mishka dah 7 bulan yer???birthday mishka jadi tau nak kek ninja turtle...

Tuesday, May 5, 2015

BSB IN A WORLD LIKE THIS 2015 TOUR LIVE IN KL ! #ayuturn29 BESTESTPRESENT EVER!

for those who following my fb and insta...mesti tau kan yang i was going to BSB live in KL on 3rd may lepas....memang best giler....2 jam rasa mcm 20minit jer.....cepat giler masa berlalu....tak menyesal pun beli tiket mahal1..yesss,walau seposen pun i tak nyesal pergi...well,kita tak tau bila lagi diorang ni nak datang KL...walau diorg still akan coming with new project...ok,itu Brian yang kata!

well,Nick Carter super duper sportinggggg....siapa yg duk area screamer tu...memang bertuah betul!!isshhh.. sangat menggamit memori...tak banyak lagu baru pun diorang nyanyi..lagu baru dalam 3 -4 lagu and others are their old hits song...i guess all 90s girl mesti tau lagu BSB...and they song around 20 song...argghhh, countless la tak terkira bape lagu diorg nyanyi...sebab diorg pun ade perform acapella....

ape pun..absolutely worth every RM spend.....and of course,my bestest birthday present..as yesterday 0405 is my 29 birthday...(happy birthday to myself) as this year i was celebrating my birthday alone..yess ALONE! itu je yang sedih.... as my babies kecik2 lagi,diorg tak faham pun yang mama dia sedih tak de pape celebration,wishes or present for their mama....other then that,i just can say Alhamdullilah sebab masih boleh menulis lagi hari ni....

ok,check this out few pic from the concert!

my old time lover...brian,kevin.howie d,nick,aj!


alone!


nampak tak lisa n yusry kat belakang tuuuuuu....huhuhu


before start


opening

closing

and here some video toooo...abaikan suara latar terjerit2 sing a long tuuuuuuuuuuuu.......

video

video