Followers

Tuesday, March 12, 2013

ATURCARA SETENGAH TAHUN PERTAMA

Peringatan : ENTRI TAK BERGAMBAR

17.03.2013 - Eva Wedding @ Jln Yap Kwan Seng ( nak pakai baju kurung ke dress???wedding chinese ni,kene pakai smart casual...happy my husband bila amoi dia nan sorang ni nak kawen,his best frenz ni...sanggup ku tak pegi family day ofis tau....)

23.03.2013 - Wawa Wedding @ Cheras ( ni member zaman keje Metrojaya kawen...now dia keje Bollabong ,Pavillion)

30.03.2013 - Xura Engagement Day @ Rawang ( buat kat Rawang...bff bertunang so husband pulak kene sacrifice tak leh main paintball that day...hahahaha...karma beb karma)

06/07.04.2013 - Amanda Birthday BBQ Gathering @ Country Homes Rawang ( yang ni dalam perancangan n maybe jadi....huhuhu...bff nite yo!)

13.04.2013 - Ain Solemnization Day @ Ampang ( ni my kawan now n forever!!!of coz i will be there!!!lagipun ni kembar tak sama mak tak sama pak my husband, lahir sama tarikh, sama tempat, perangai pun,nauzubillah,sama je dedua ni...)

13.04.2013 - Nadia SMKC Wedding Day @ Cheras ( ni kawan time sekolah menengah....insyaallah akan hadirkan diri before g Ain nikah...sebab Ain nikah lepas Asar if tak silap..s.empat la g wedding ni dulu)

14.04.2013 - Ain Wedding Day @ Ampang ( i made for her guestbook, so absolutely i will be there...me n her family,closed sgt...her family i dah anggap mcm family sendiri...mak Ain i panggil mak la....seee,i have few "mak" walau mama dah tak de....)

26 - 28.04.2013 - Kursus Staff @Port Dickson vs My-NPL(Paintball) @ Melaka.... (seeeee, mama n papa dua2 kene outstation,howww????siapa nak jaga Nia???ni memang conflict terbesar.....sampai sekarang ngah memikir.....sebenarnya geram,tak dapat nak bwk Nia jejalan kt Melaka)

04.05.2013 - My Birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (sila sediakan hadiah ye semua.... :) )

25.05.2013 - Hasbi Wedding Day @ Cheras ( ni semua bff kawen la tahun ni,so awal 2 dah block tarikh - tarikh keramat ni....)

26.06.2013 - HANANIA 1st BIRTHDAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

29.06.2013 - Hanania BIRTHDAY PARTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( yang ni tarikh je dah kompem,tempat belom so tunggu la nanti jemputan k.....standby siap2 nak buy hadiah.....muahahaha...yang lepas ni sibuk fikir tuk party Nia....banyaknye nak kene DIY...jimat ooo jimat...harga catering,khemah dah mahal.....mama nangis......)

3 comments:

  1. Assalamualaikum ayu, penuh jadual! hehe. amboii siap tulis lagi birthday dia. hehehe

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. hahahaha...nk kene edit ni...muahahaha

      Delete

si ayu dan kacak berkata