Followers

Friday, March 1, 2013

8MONTH PRESENT...


yeayyy...ini lah hadiah untuk Nia for her 8 months birthdate.... 
IKEA antilop high chair and all the froggy meal seat tu....
semua sama mcm dalam pic xcept the baby....hahahaha
tapi ade rupa sikit2 macam Nia la baby tu...hahahaha

Bulan ni bukan mama yang belikan hadiah, it was her mummy@yong yang belikan...
semangat oo g ikea hari Rabu lepas buykan all this item....thanx mummy and daddy...
jasamu dikenang...


6 comments:

  1. comey nyer froggy meal seat tu....

    tp kan, i hate sgt2 frog..geliiii.....hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu...kita pun xberapa nak gemar nye katak ni tp yes,that meal set is cute!

      Delete
  2. alala...cumelll set meal nia...

    ReplyDelete
  3. comelnya hadiah untuk nia. best best :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe,kiut kan..sebab tu kakak suwuh amik,memula xmau amik tp my sis insist suwuh amik jugak

      Delete

si ayu dan kacak berkata