Followers

Tuesday, April 16, 2013

HANANIA BIRTHDAY THEME - HELLO KITTY


sedang survey sana sini mana nak booking cookies bentuk kepala kitty.....
cupcake design hello kitty........
ingat nak buat jugak macaron tower...mesti la hello kitty jugak.....
(tp ni still under consideration..mahal sangat!!!!)

yang paling penting...cake dah dapat sponsor..from my luvly sister la....ofcoz la design Hello Kitty jugak!

p/s : sesiapa ada suggention nak order cookies and cupcake affordable,please let me know....
lagi 2 bulan jer birthday Nia,tapi tempat nak buat pun xkompem lagi.....
waaaaa.........boleh stress mcm ni.......

as eye candy,tengok la how cute all the pic below.......

ni HK macaron tower.....waaaaa,stressss tgk pic ni

pengsan mama dengan semua ni.....

diz 1 cake wif macaron tower,truly great combination

table setting....waaa,baju HK pun xdapat lagi........

ini lah perancangannya

kalau buat kat rumah,gini la kot rupanya........

sweet sangat HK.......

note::mamanya yang xsaited..bday sendiri lagi 2 minggu,dapat good food pun i dah okay....huhuhu....1st bday Nia ni yang penting....1st tuu!!!!!!!!!!!!!!!

10 comments:

  1. hikhikhikhik....... bila besday die? kalau ade job, aku tak dapat datang. hukhukhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah faham...nak kena booked ko baru ko leh datang :(

      Delete
    2. hikhikhik. yg senangnya ko book cf aku, kompem aku dtg .. wakkakkaa

      Delete
    3. tak kompem buat kat mane lagi...kalau kat rumah aku,cf tak sesuai duk dalam rumah...hahaha......

      Delete
    4. ida bz kalah mak datin. kehkehkeh ;P

      Delete
    5. kan....skrg nak kene booked dulu baru leh join....

      Delete
    6. suke pic yg ke 5 tu...huhuhuhuhu...tp mummy Nia pengsan klu sponsor yg tu.....

      Delete
    7. gitu la perancangan nya nak buat.........

      Delete
  2. besttt ye tema hello kitty...chaiyok2 mama nia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu..mamanya yang overeksaited......

      Delete

si ayu dan kacak berkata