Followers

Wednesday, April 10, 2013

MAJLIS KONVOKESYEN KE 41 UKM 2013

tarikh yang ku tunggu - tunggu selama 4 tahun....dari start belajar tahun 2009 sampai la habis sem awal tahun 2013...segala penat lelah g kelas malam2 hari2 dari bercinta,bertunang,kahwin,mengandung sampai beranak, pengalaman g exam dalam pantang...macam - macam pahit manis 4 tahun tu...dengan sampai pernah satu tahap rasa nak quit je study,fail subject,tu memang dah down giler semangat time tu...but i was strong enough to gain back all the strengh....dah habissssssssssss pun semua subjek....tamat dengan cemerlang....Alhamdulilah....and tadi dari facebook PKP,diorang dah umum tarikh konvokesyen iaitu pada :

Tarikh :26 - 29 OKTOBER 2013
Tempat : UKM Bangi........

BBA 2009

2 comments:

si ayu dan kacak berkata