Followers

Monday, September 2, 2013

DECO IDEA : BILIK HANANIA




sumber IKEA..tapi yang tetap dalam hati skrg memang nak buat wardrobe Nia macam tu..tp tgh2 tu instead buat tempat simpan barang,mayb nak buat dressing table or study table for Nia...tp ikut sesuai tinggi Nia la...sebab ikutkan bilik Nia tu saiznye lebih kurang bilik kami je...so,gonna let go katil queen dlm bilik tu sekarang,and make up lelawa bilik Nia...tu plan next year..memang akan bertukar semuanya.....

so,sesiapa yang rassa nak katil queen,i bg free je...tp u all kene la ade transport nak amik...and kene beli kayu tampung tilam tu sbb we all punye dh reput.....
boleh refer entry ni nak tgk katil tu.... katil to let go


5 comments:

  1. Cantiknyaaaaaaaa....sumber inspirasi bilik utk anak tercinta...pandai mama nia la...ish nk buat gak lah bilik utk Qi nanti... :)

    ReplyDelete
  2. Tula...akk tak saba nk ada umah sndiri.ni..nak deco2

    ReplyDelete
  3. Nak gak buat tapi.... kita merancang Allah yang tentukan.

    ReplyDelete
  4. errmmm cantik..berimpian ade bilik anak cam gitu..tp bilakah?? huhuu

    ReplyDelete

si ayu dan kacak berkata