Followers

Thursday, August 15, 2019

2019

SALAM DAN HELLOOOO

first entry for 2019..fuhhh, hampir setahun dah hoihhhhh....
ada ke ye rinduu??takde kot...
kita je rindu diri sendiri menulis panjang-panjang  coret kenangan kat blog ni. agaknya kalau gojes tak buat family day takde langsung entry blog karam di lautan luas ni..hahahahaha

berbekalkan semangat azam dan kerajinan yang tak berapa konsisten ni, 
kot-kot ada yang rindu Nia dan Mishka ke..
will try keeping writing..untuk kenangan akan datang..
mana tahu, ni jer harta peninggalan mama untuk nia mishka..





surely will keep updating from time to time. 
insyaallah lepas ni ada entry setiap Selasa dan Khamis,
ada youtube juga setiap Rabu dan Jumaat.
go and subcribe now  Ayu Aman Shah okay 

xoxo,
Ayu, Nia and Mishka....

2 comments:

si ayu dan kacak berkata