Followers

Thursday, October 11, 2018

KDRAMA : VOICES 2

Kdrama Review
Voice 2

Siapa yang layan kdrama, and suka cerita polis, this one i recommend tengok. Kalau tak tengok lagi Voice 1, takpe boleh je tengok terus Voice 2 sebab hero dah tukar and kes dia takde berkait dengan season 1. Jang Hyuk pergi bercuti bawa anak dia treatment overseas. Cuma ada la sesikit flash back and character mention dalam Voice 2.
Director Kang boleh dengar the inner voice. Dia sensitif dengan bunyi-bunyi yang orang biasa tak boleh dengar. Team Leader Do pula, asyik kena trap je sebab si villian tu nakkan dia. And TL Do pun ada some mental sickness. Bila dia blackout, dia tak ingat apa-apa so buat orang syak dia lah suspek pembunuhan.
And how the villians do the job was so woww. And the villians is not alone, its a group!cerita nia buat kita sedar,How anger and resentment push people to let their mind control by others.
Nak percaya ke best ke tak, do watch it. Baru settle episode 12 and still tak boleh terima ending dia. Macamana Director Kang akan selamat dari explosive tu..
Aishhh, kena tunggu Voice 3!




1 comment:

  1. hi.. content blog menarik.. lets blogwalking and click iklan..done follow u.. follow me back.. http://acuyuhan.blogspot.com/ thanks

    ReplyDelete

si ayu dan kacak berkata