Followers

Friday, September 14, 2018

CHEEZAS CHEESE POWDER : SERBUK CHEESE BEST UNTUK SEMUA


Salah satu item dalam goodies beg adalah cheese powder yang di sponsor oleh Puan Za, founder kepada Cheezas ni. Dapatlah merasa sorang sebungkus. Dulu pernah beli cheese powder ni tapi dah lama tak beli. Ni bila buat makan minum petang semalam, masyaallah sedapnye. Rasa puas sangat makan dengan limpahan cheese tu. Kalah cheezy wedges kepci tu. 

MIshka sampai tanya ehh mama pergi kfc ke? Hahahaha..ye nak,mama guna magic gi kfc pegi balik ikut pinti toilet tu. Harry the potter sangat kekdahnya.

2 kali goreng kentang tu, licin bebudak makan. Memang sedap, nak buat pun senang je. Just tambah air panas ikut kepekatan yang disukai. Nak pekat likat melekat letak air sikit je. Nak cair sikit meleleh merecik cheese tu letak air lebeyyy sikit 🤤🤤

Setiap item dalam goodies gbsb memang terbaik. Yang makanan sesedap semuanya.


Kalau korang pun nak cuba Cheeza sedap ni, boleh pergi tengok detail bawah ni ok.
Website :
www.cheezas.com

Cheezas Nacho Cheese Powder 200gram
RETAIL : RM 13.00
Cheezas Supering Cheese Powder 200gram
RETAIL : RM 16.00
Cheezas White Cheese Powder 200gram
RETAIL : RM 15.00
Tidak termasuk kos COD @ pos.
HUBUNGI www.wasap.my/60135882045 dan dapatkan dari stokis terdekat anda


sedap hingga menjilat pinggan tu...hahaha


No comments:

Post a Comment

si ayu dan kacak berkata