Followers

Monday, October 21, 2013

DECO : BILIK HANANIA - LIL MAKEOVER

ni minggu lepas punyer aktiviti...hehehe..bukan sabtu ahad kelmarin.....tapi ahad lepas lepas..hehehe... sikit jer pun ubahnye...sebab Nia nan hado wardrobe lagi...bertabah lah baju Nia semua terdedah..tinggal Nia tak pandai nak punggah selongkar bahu dia jer lagi....hehehehe....

sebelum ni,baju jalan Nia yang bergantung jer...tu semua dress,skirt,shirt jalan....dalam box 3 sekawan tu yg kaler biru letak crochet hat Nia,yang kaler pink all her socks,yg kaler kuning her toiletries yg tak guna lagi....yang box besar 2 tu,baju bajan and brg2 Nia yang dah tak guna....dekat rak oren tu baju duk rumah and baju tido Nia....


before

after

ok,ni lepas sedikit penambahan item..hahaha..tambah hang compartment tu jer...so,i just clear up baju nia yang kat rak oren tu...i divide kat compartment tu...atas baju tido and duk rumah,no 3 tu seluar jalan Nia,bawah sekali towel and napkin....rak oren tu ku just letak bookss nia jer...asyik sepah atas tilam jer books tu,ni kemas sikit.....yang dalam bakul merah tu,actually tempat letak plastik yg jual kat ikea tu...i just letak pampers dalam tu...niat asal nak gantung kat dinding tp syg nak paku dinding...hehehehe.....

***ni just a lil area dalam bilik HD...sebab katil quenn tu dah makan space,no enough space nak deco2 sangat....ai is sangatttttttttt - sanggatttttttttttttttt nak let go katil tu...tak de function stay kat rumah that katil.....benci........

9 comments:

  1. Look nice.. tak apa nia.. nanti mama papa belikan rak baru yg besar punya utk nia tau.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah kak,tunggu nak renovate rumah ni...baru la masuk sekali set bilik Nia

      Delete
  2. eh sama lah kotak pink kuning tu.hehehe

    ReplyDelete
  3. nampk kemas plak hang compartment tu..tapi x leh nak letak banyak baju la ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau kene cara susunan,byk gak boleh letak....

      Delete
  4. still kemas dan sedap mata mandang

    ReplyDelete
  5. walau compartment sambung je tapi nampak kemas la ayu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebenarnya tak sabar nak renovate rumah!hehehe

      Delete
    2. ayah dayat bagi pulak renovate umah tu ehh? untung sangatt duduk rumah parents sendiri ni.. ;))

      Delete

si ayu dan kacak berkata