Followers

Tuesday, July 14, 2015

HARI RAYA...RAYA KE? SELAMAT HARI RAYA

selamat hari raya in advance untuk semua....

esok lepas subuh dah nak gerak balik taiping...
yesss,balik taiping tetiba tahun ni..
since kita dah tak diperlukan dimana-mana negeri lain
jadilah manusia sedar diri balik ke tempat lahir
tahun ni insyaallah dapat pergi lawat mama pagi raya
tahun ni insyaallah mesti macam2 orang tanya
tahun ni insyaallah mesti menangis pagi raya

dah terbiasa
beli barang raya dengan dia
kena biasakan lepas ni
beli barang raya dengan anak-anak

kita letak tepi duka lara semua
shopping macam biasa sebab nia dah tau erti baju raya
mama,ni baju raya nia?
gagahkan beraya sebab ni 1st time mishka nak beraya....
his 1st raya without complete set...
i was bleeding in heart for that...sian my baby mishka...
its ok,mama here....

its ok...
orang ofis tanya tahun ni raya mana?
jawab balik taiping...
ohh,turn kampung ko ye tahun ni?
a ah,sampai bebila lepas ni turn aku jer.....
ehhh,bukan ko raya balik johor dulu ke?
krik krik krik krik......i is ok...no more tears...

bila semua benda yang berlaku ada pertama kali
ok,tahun ni.tahun 2015 adalah raya yang pertama untuk kami
raya pertama untuk kami bertiga
tahun lepas pun bertiga jugak
tapi tahun lepas mishka dah lahir
tahun ni patut berempat
ehhhhh.....jawab sendiri tambah tolak ni......

ape pun
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR BATIN
AMPUN DAN MAAF UNTUK SEMUA SALAH SILAP
NO BODY PERFECT
SEPULUH JARI SUSUN AMPUN DAN MAAF....


2 comments:

  1. selamat hari raya ayu.. Allah always with u..

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya ayu..take care ok

    ReplyDelete

si ayu dan kacak berkata