Followers

Tuesday, December 3, 2013

PARADIGM MALL : SERAI

tau tak..entry ni jadi draft sejak 06.11.2013 lagi...hahahahaha
hari ni dah 03.12.2013...seeee,dah dekat sebulan...
tu belum lagi entry konvo....
lagi dah sebulan lebih....
tak de kegigiham lagi nak menulis.....

actually,g Paradigmall ni on 05.11.2013,time ni cuti Awal Muharam....
selalu kita sambut thn baru Masihi,meh la kita sambut tahun hijrah pulak....
Walaupun nmpk mcm,ehhhh...nape g mall???
sebab ni la tempat utk menyatukan kami...all my lovers....
kalau ajak g tempat lain,susah benar nak pegi nye...
our HHHfamily,Yong+Abang,my beloved bff Karlida and Yatie+Sheh+Irdina
(they part of my life)...
acara makan2 mestilah ada 
memang motif utama datang Paradigm Mall sebab nak makan kat Serai
motiff sangat kan
sbb dengar pavlova kat Serai sedap....

ok...
dah bila dekat mall,mestilah jalan2 kan...and sebab paradigm ni mcm lapang jer...
so myhanania suka la berlari sana sini
ai dengan suka nye mengejar nia sana sini..hahahaha
sebab PM ni ade KAISON,ai jadi histeria kejap
ade la 2 jam jugak dalam tu...muahahaha
terjebak beli beg minion yg comel,buat beg ltk baju nia htr rumah bbysitter
and bunga tuk rumah...hehehe...angan2 ku nak buy rumput palsu tu letak kat balkoni...

ok lah...
PM ni dulu tak ramai orang sangat
tapi skrg,mcm dah crowded jer...
dulu suka g curve sbb xcrowded sgt
tapi skrg....ehhmmmm....pegi sane bila nak gi ikea or tgk wayang jer.....

ok lah...back to story,about Serai....
makanan sedap walau a bit pricey la..tapi sekali sekala,why not
total bil untuk 6pax around RM250+-
anyway,enjoy the pic la...
karang makin tulis makin mengarut




a cup of cuppocino...always caffeinated

nasi kerabu  by serai

the altimet pavlova...all blend well,just nice.....

sorry,cant remember the dish name....hehehe

myhanania with her kiddies menu - fish and chip

nia always love her food

seee,she always a food lover

with her bff - Irdina

last but not least....happy mama and happy daughter......



**ade banyak lagi entry berderet beratur nak kuar...hahahaha.....

5 comments:

  1. suka tgk muka hanania...cantikk

    ReplyDelete
  2. Mama nia sejak bertudung sangat manissssssss...haishhh bila nk jumpe lagi nia ngan mama nih...windu tau...windu nk tgk nia buat aksi comel2...tingat dia masa kt besday Qi...so cheerfull baby...mmuahhhhhh...sonok kan pi PM...haishhh umi Qi plak x pasan ada restoren Serai...nak cubaaaaaaa hehhehe

    ReplyDelete
  3. Comel nyer hanania. 250 utk 6 pax? Pricey kan? Xpernah lagi mencuba. Soon2 kot. Hihi.

    ReplyDelete
  4. pavlova serai manis tak ingat...huhu

    ReplyDelete
  5. Hi....cakap pasal restoren SERAI ni saya baru je upload gambar2 masa pegi sini baru2 ni di www.blogmakanbest.blogspot.com
    Memang best makan sini. Senang2 tu singgah la yer blog saya topik pasal makan je 100% hehe...dan nanti jangan lupa follow yer TQ TQ TQ

    ReplyDelete

si ayu dan kacak berkata