Followers

Monday, December 9, 2013

KONVOKESYEN #2 : HARI ITU MENJELMA


haaaa.....ni entry peram dah nak 2 bulan.....sekejap jer masa berlalu..macam baru semalam jer sarung jubah tu..ade few friends dah sambung master pun,ade yg dah jadi lecturer...bestnye....ai pun dlm proses to get new job..nak majukan diri,kalau boleh tak mau duk 1 tempat ni jer...xde peningkatan kerjaya dan diri....kalau my current job,memang la xde kepuasan kerja bagi ai..ohh,how i misss working in banking!ok, now we talk about the day....

its happening on 28.10.2013(Isnin)..ai dalam sidang 5,untuk student BBA...dalam pukul 7.00am++ dah sampai..sempat lah breakfirst mekdi...hehehe..itu pun dlm kete jer makan...i was nerves...macam nak naik pelamin jer..hahaha...last time konvo on 2007,it was 6 years ago...lepas ni tak tau la..konvo lagi ker tak..ntah2 tengok Hanania konvo jer nanti....


pic below is before i was joining my friend...pic with my sister and husband...sayang diorg berdua..my sister sacrifice so much...kami kan anak yatim piatu,dia lah mama,dia lah papa untuk ai....



ok,ni suasana dalam dewan...pic ai waktu amik skroll dlm laptop..malas nak transfer ke pc ofis ni,byk benar viris diternak..hehehe..ni pun pic semua donlod dari facebook..muahahaha....yang menyampaikan YDP Negeri Sembilan selaku Canselor...




after amik skroll,dalam pukul 12 lebih tu dah settle sbb sidang ai hanya budak BBA dan Dentistry...so,finish as schedule la majlis...tak sabar nak keluar dewan sebab nak jumpa all my family outside...Hanania and Hidayat dah menunggu...lil Hanania datang dengan my in law that day.waktu ni,ai was like wondering,kalau lah mama n papa ade lagi,pasti diorg tersenyum bangga... :D


HHHfamily...

lil Hanania adalah UKM baby...i  was in my 5th sem waktu preggy Nia...she enter university since she in my womb...semoga Hanania kekal jadi anak yang bijak...dugaan dengan ai perut besar g kelas malam2...penah jatuh terduduk kat kafe PKP tu,terseliuh tangan,dengan sikap malas ai yg melampau wkt preggy...hahaha.. gagah jugak diri g kelas...final exam during confinement...berpinar bijik mata baca note wkt pantang.nasib kwn2 memahami...


last but not least...all in law family yang support ai since our early marriage...they are my roots....


Shahirah,Hanania.Me,Hidayah,Hanif

Ayah,Mak and HHHfamily

all of us...

**yang tak de dalam pic is adik Haziq..dia tak balik KL time ni....apepun adik tetap diingati....yang terasa macam nak sambung master tapi mayb tunggu tukar job dulu..nantikan pendidikan tak setaraf pekerjaan...

3 comments:

  1. tahniah ayu..seronoknya nia tgk mama berjubah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdullillah kak...selepas 4 tahun.....

      Delete
  2. entry peram ye.. btw congrats dear.. satu kepuasan kan..

    ReplyDelete

si ayu dan kacak berkata