Followers

Wednesday, July 17, 2013

WALL MAKEOVER BY NA,SIAPA TAK NAK.....


OK,semua syarat dah click....ofcoz tak boleh lepaskan peluang untuk mendapatkan sesuatu yang percuma...huhuhuhu....

1. Like facebook fanpage Wall makeover by Na tekan sini. DONE

2. Like facebook fanpage nadiafarahida tekan sini. DONE

3. Pilih salah satu gambar design dari facebook fanpage Wall makeover by Na yang korang berkenan untuk buat dekat rumah korang. 

---- KAT BAWAH NI DESIGN YANG AI NAK....sebab tahun depan nak renovate rumah tema SCANDINAVIAN, ai think this design gonna rock the wall section....

amik from page WALL MAKEOVER BY NA

and ayat keramat untuk make sure Nadia pilih ai untuk team WALL MAKEOVER BY NA datang rumah ai cat2 dinding ai....hahahahaha

" Saya nak www.nadiafarahida.com memilih rumah saya untuk dimakeover oleh Wall makeover by Na dengan design pilihan saya ini kerana ayu nanti akan renovate rumah ke Scandinavian style dan design - design di Wall Makeover by Na sangat2 menetapi citarasa ayu... lagipun rumah ayu tu dah nak 3 tahun duduk still macam empty lagi jer... sesekali nak berubah citarasa dan pemandangan....cat pun stail biasa2 je...semoga nanti wall yang di idamankan menjadi pemangkin semangat untuk menjadikan my dream Scandinavian home menjadi realiti...last but not least, ayu nak sangat rumah cantik macam rumah Nadia.... peace!............................"




2 comments:

  1. All the best :)
    Btw, happy birthday baby Hanania Danisha :D

    ReplyDelete

si ayu dan kacak berkata