Followers

Friday, June 13, 2014

25 WEEKS

dah lama sangat rasanya tal update pape at blog...
walau sebenarnya banyak aktiviti dan perkara yang nak dikongsikan...
pasal Hanania
pasal pengalaman preggy adik baby
pasal keluarga
pasal macam-macam la....

tapi
tangan ni berat je nak menaip
otak ni macam ketandusan idea
bukak je blog
nak taip blank.....
nak taip blank....

tapi tak pe lah..bila dah sampai balik semangat
dan tak blank dah...
akan ade lah entry tertunda dari awal thn hari tu...
kita buat half year review...hehehe

jamulah..
sekeping pic anak dara Hanania yang dah semakin gojess sekarang


budak nak 2 thn dah 26hb nanti....hadiah pun mama tak beli lagi...

** oh yer,adik baby sekarang dah masuk weeks 25...ada lagi 15 weeks insyaallah to due date on 26.09.2014....beza betul pengalaman mengandung kali ni compare dengan preggykan Hanania dulu.... nama adik baby dah ade..gender je xkompom lagi..huhuhu

4 comments:

  1. waaa comeyyy dh nia skrg...gojessss btul posing gtu hheeh

    ReplyDelete
  2. wahhh...mmg gojes anak dara nie...meletupppsss...:)

    ReplyDelete

si ayu dan kacak berkata