Followers

Tuesday, November 6, 2012

FOR NIA....


kasut comel ni mama Ain yang belikan.... ("_")

beg ROXY tu hasil belian waktu F&F ROXY 4hb kt Pavillion.....

that GAP blouse tu Nia punyer jugak...borong kat GAP dgn Aunty Kalid....

that beg tu puas me pilih yang paling tak macam kanak-kanak sebab ai yang akan bawak beg  tu...of coz la bukan Nia yang pakai walau beg tu niatnya untuk bawak barang2 Nia.... :) and me boleh gune bwk g class sbb poket depan tu ade cooler beg...bila dah pam susu,boleh la carry jer dari ofis ke kelas...and beg tu buy free botol and bekas makanan BPA FREE....mmg sesuai untuk kanak-kanak.....

ni hasil belian seluruhnya...total lost,beratus2..hahahaha
yang di blurkan tu...both are from Victoria Secret and Calvin Klein.....agak2 tau tak ape??hahahahahaha

Walaupun 3hb tu penat kenduri,hari Ahad tu sempat lagi shopping n jalan-jalan dengan Aunty Karlida....diz Thursday gonna fly to Langkawi pulak....bye bye KL.....

**husband tak kasi bawak Nia g Pavillion dah sebab bila balik dari Pavi,mesti Nia meragam punyer sehari dua....dah beberapa kali kitorg bwk Nia g pavi,dan balik memang dia meragam bila malam....

1 comment:

  1. Something wrong lah kat Pavi tu.. ramai orang... huhuhu

    ReplyDelete

si ayu dan kacak berkata