Followers

Wednesday, March 7, 2012

TAK MUAT

cincin risik,tunang memang dah tak muat......
kasut tinggi yang melambak kat rumah tu,xboleh pakai dah....
jeanss and seluar semua dah tak muat.....
baju jejalan semua dah sendat.....
baju kurung g kerja pun semua dah xmuat....
SEMUA tau....
naik motor pun dah terasa motor tu meraung....
jam tangan semua dah kene psg extension balik....
dulu jam pakai extension last sekali....
itu lah sebelum n time mengandung.....
but i appreciate every second in this moment....


inilah peluang nak rase....
beli kasut flat,sesuai for pregnant ladies....
beli baju blouse n skirt....
shopp for maternity wears....
and shopping baby items is the most best thing.....
time ni lah husband bg xtra xtention....
time ni la nak bermanja dengan semua....
time ni jugak u appreciate ur self...
being a mother is'nt easy matters.....

sedang prepare mental untuk selepas bersalin...
sbb ku rasa ku dapat tempuhi dengan baik waktu mengandung ni....
bila dah bersalin rutin and jadual dah berubah....
absolutely kene tough mental n fizikal......
so kene train dari skrg....

hopefully motherhood will be the best moment in my life.....
i cant wait to see n hug my lil baby....
she was the best and precious present i ever had from Allah...


2 comments:

  1. xtau lg lil baby boy or gurl,tp secara generalnya,she je la...hahahaha....

    ReplyDelete

si ayu dan kacak berkata