Followers

Thursday, October 6, 2011

HATYAI DAY 1

As known,last 2 weeks yakni dari 23-25.09.2011 me going to Hatyai...with the Uni group..walau maybe dah basi baru nak cerita kat sini...hahaha.been busy wif few things after the trip..siapkan report ke Hatyai,openhouse,class is starting and few early setup for our big project(waitsssss it to reveal yaaa)..

On the 1st day- 23/9 kami bergerak ke Hatyai jam 9.00mlm...but before that ada pelancaran majlis kami di VIP Room KTM KL Sentral...yessss,believe it,kitorg g Hatyai naik tren!!!!!!!its a long journey beb,14 hours baru reach Hatyai...(naseb dalam train so many xtiviti)ok,group pendaftaran and team cenderahati dah sampai KL Sentral early before the ceremony...i reach there at 5.30pm diorg dah ada...so,daftar dulu then jenjalan jap kat KL Sentral before we get our dinner sponsor by KFC KL Sentral at 6.30pm.....

kaunter pendaftaran

AJK Saguhati(yg dlm beg tu la saguhati utk semua)

ni time dinner,makan kfc


After that,kitorg bersiap-siap plak kat VIP Room,helping our logistic team to setup for majlis pelancaran.Me dalam team keselamatan...so,our tugas is to jaga keselamatan semua peserta program la kan..huhuhu..but me proud of my team..we full of team work and help each other...back too perasmian,perasmian tu bermula jam 8.00mlm...majlis dimulakan dengan ucapan Pengerusi Program:En Syawal Paino,Pensyarah:En Nazri dan wakil dari KTM...Selepas ucapan,majlis dirasmikan oleh wakil dari salah satu penaja iaitu Mayban Investment,En Nik...


Pasang banner....

Din yang rajin

the whole AJK Keselamatan

Ucapan perasmian
tekun semua mendengar.....
Bila perasmian dah berakhir,so we are move to our coach....wwwooooowwwww,giler xcited ooooo,xpernah naik tren travel jejauh....xcited bebbb....

beratur beratur............

muka happy naik tren


As we are gonna be in tren for 14hours,so many xtiviti was arrange to full our day....like karaoke...kitorg dapat karaoke sebab we were provided wif event coach...so all of us karaoke sampai pukul 4pagi!!!!!!can u imagine,song is keep playing and playing and playing...ada jugak yang lena diulit mimpi...huhuhu...But 1 aktiviti yang pasti,drink at cafe...yesss,drink at train cafe and chit chatting wif all other student...penuh satu gerabak cafe tu dengan smurf2 semua...(sebab kitorg pakai baju kaler biru smurfs!!!!!!!!!!)




dah kenyang perut and senang hati,we back to our event coach and sleep.....walau pun tidor yang xcantik sebab kene duduk waktu pergi ni...naseb ade budak2 lelaki yang merayap,dapat la tidow selesa sikit kat seat diorang...hehehehe.....

**to be continue






2 comments:

  1. lagi lagi cerita ayuuuuuuuuuu.............

    ReplyDelete
  2. tunggggguu for day 2..aku bz ler.....

    ReplyDelete

si ayu dan kacak berkata